ÅF-login      Press & Media     Nyheter
STARTSIDA BUTIKER KALENDER PRODUKTER RECEPT VÅRT MEJERI VÅRA GÅRDAR KVALITET KONTAKTA OSS AYRAN

Kvalitet, Närhet och Spårbarhet

Det är ledstjärnan i vår verksamhet. Genom att erbjuda vår kunder högsta kvalitet, kortast möjliga transporter och dokumenterad spårbarhet - var och när kossorna mjölkats, så skapar vi öppna landskap med vacker natur, mindre miljöpåverkan och färskare produkter. Det är vår självklara övertygelse att mat ska produceras så nära konsumenterna som möjligt och dessutom ha absolut bästa smak och utseende.


KVALITET

Att våra produkter ska hålla högsta kvalitet är självklart. Med ständig produktutveckling och lyhördhet för vad våra kunder vill ha är högprioriterade frågor för oss. Vi hoppas att Ni kontaktar oss med synpunkter och idéer så att vi kan bli ännu bättre.

 

NÄRHET

Inga onödiga eller långa transporter här inte. Tack vare att våra gårdar ligger nära vårt lilla mejeri i Hultsfred kan få just korta transporter. Sex dagar i veckan levererar vår turbil sedan färsk mjölk, fil, grädde och smör till din butik.


SPÅRBARHET

Du vet alltid från vilken gård mjölken kommer och vid vilket klockslag som kossorna har mjölkats. Det syns på förpackningens framsida. Vi vill med allt detta sammantaget ge våra kunder högsta kvalitet, färskhet och spårbarhet.

| Dela

Snabblänkar

Kontakta oss

Emåmejeriet AB
Grenvägen 1-3 577 39 Hultsfred
Tel. 0495-122 60
E-post: info@emamejeriet.se

Emåmejeriet i de sociala kanalerna

www.facebook.com/emamejeriet
www.youtube.com/smalandskmjolk