ÅF-login      Press & Media     Nyheter
STARTSIDA BUTIKER KALENDER PRODUKTER RECEPT VÅRT MEJERI VÅRA GÅRDAR KVALITET KONTAKTA OSS AYRAN
PRODUKTER

Våra produkter

Vi arbetar ständigt med att förnya och utveckla vårt sortiment.
Om du har frågor, synpunkter eller goda idéer - kontakta oss här »

MJÖLK

Mjölk består av massvis av vitaminer och mineraler som gör dig gott. Vi har ett brett och populärt mjölksortiment. Läs mer om våra produkter här. Till mjölk »

AYRAN

Nyhet! En spännande måltidsdryck med ursprung i Mellanöstern. En yoghurtdryck som passar bra till exempelvis stark mat, och svalkar en het dag. Finns i två smaker, mynta och naturel.

 

Till ayran »

YOGHURT

Yoghurt har många användningsområden men är nog vanligast som frukostbas. Smaksätt själv med bär och müsli – eller köp våra smaksatta yoghurtar. Till yoghurt »

GRÄDDE

Grädde är en utmärkt smaksättare som förhöjer smaken på maten. Kan användas i all matlagning och ger en mild och god smak.

Till grädde »

CRÈME FRAICHE

Crème Fraiche är produkt som förgyller smaker på allt från husmanskost till fredagstacos. En syrad gräddprodukt som gör livet lite godare. Till crème fraiche »

FILMJÖLK

Fil är ett vanligt och klassiskt inslag på frukostbordet; en naturlig del av en bra start på dagen. Välj bland våra naturella och smaksatta filer, fräscha och vitaminrika.
Till filmjölk »

SMÖR

Smör lyfter andra råvaror till nya nivåer. Vårt smör är tillverkat på ett unikt sätt och utsett till Sveriges bästa smör av Svenska Dagbladet. Till smör »

STORKÖK

Vi har storköksförpackningar av all vår mjölk, grädde, smör och créme fraiche. För restauranger, bagerier och storkök. Välkommen att beställa! Till storkök »

OST

Emåmejeriet tillverkar ostar av olika karaktär med fokus på god smak. Ett måste för ostälskaren!

 

Till våra ostar »

| Dela

Snabblänkar

Kontakta oss

Emåmejeriet AB
Grenvägen 1-3 577 39 Hultsfred
Tel. 0495-122 60
E-post: info@emamejeriet.se

Emåmejeriet i de sociala kanalerna

www.facebook.com/emamejeriet
www.youtube.com/smalandskmjolk